PASSIKUVAT ALK. 20 EUROA
Passikuvat sähköisesti poliisille, kuvakoodi heti mukaan. Ajokortti- ja viisumikuvat heti paperisena mukaan.
Muistattehan, että Valokuvaamo (Vierteentie 10, Mäyry) on avoinna ajanvarauksella.
Ajanvarauksella passikuvaan ja muihin valokuvaamo- ja valokuvaustarpeisiin myös iltaisin ja viikonloppuisin, juuri teille parhaimpanaa aikana! Soitathan siis ennen tuloasi.
(Toisesta mallikuvasta poiketen, passikuvassa ei saa hymyillä)
NYT SAATAVILLA MYÖS DRONE-KUVAUSTA! 
Kiinteistöt, yrityskuvaukset, juhlat - Ilmakuvaus sopii moneen, valokuvauksen hehkua nyt myös niin matalata kuin korkealta!
Kysy tarjous erillisestä drone-kuvauksesta tai toisen kuvauksen yhteyteen! 
Tiesithän, että myös alle 250g painavien miehittämättömien ilma-alusten lennättämiseen tarvitsee rekisteröitymisen sekä hyväksytysti suoritetun teoriakokeen mikäli dronessa on kamera tai muu henkilötietoja tallentava järjestelmä? 
Kuvarten drone on määräysten mukainen, vastuuvakuutettu, rekisteröity, operaattori-tunnuksellinen sekä yrittäjä on suorittanut hyväksytysti A1/A2 luokan teoriakokeen. 
Kuvarten dronen operaattoritunnus: FIN9999312630066o
KEVÄTKUVAUSPÄIVÄT STUDIOLLA!
Varaa oma aikasi nyt, sillä suosituimmat kuvausajat menevät nopeasti. Tervetuloa hassuttelemaan kuvauksiin!
Alavuden poliisiaseman lupapalveluiden aukioloajat
Alavuden poliisilaitoksen lupapalveluiden aukioloajat tämänhetkisten tietojen mukaan:
MAANANTAI JA TIISTAI kello 9-11 ja 13-15
KESKIVIIKKO suljettu
TORSTAI JA PERJANTAI vain ajanvarauksella
Valtakunnallinen ajanvarausnumero: 0295419800
Poikkeuksista aukioloaikoihin ilmoitetaan sivustolla www.poliisi.fi sekä Alavuden poliisiaseman ulko-ovessa.
Valokuvaamo palvelee normaalisti myös hiihtolomaviikolla 9
Yrityksen Whatsapp ei ole käytössä
WhatsApp on poistettu yritykseni käytöstä. Pidäthän siis ensisijaisena yhteydenottotapana soittamista numeroon +358458055477 tai sähköpostia info@kuvarte.fi
Puhelut sekä sähköpostit siirtyvät yrittäjän henkilökohtaiseen puhelimeen, joka on aina mukana. Tekstiviestin voitte laittaa, mutta vastaaminen saattaa kestää hieman kauemmin kuin sähköpostiin/puheluun.
Muistattehan, että mikäli en heti vastaa saatan olla esimerkiksi kuvauskeikalla. Palaan yhteydenottoon Teille mahdollisimman pian.
Hääkuvaukset ja kesä 2023
Hääkuvausten varaukset tulevalle kesälle ovat kovassa vauhdissa, vielä on joitain suosittuja päiviä jäljellä - kysy päivänne ikuistamista ajoissa! Myös kesän 2024 hääkuvauksia voi tiedustella.
Maksutavat
Valokuvaamolla sekä liikkuvilla kuvauksilla voit maksaa kuvauksen tai tilauksesi aina lisäkuluitta kortilla tai käteisellä. Maksupääte hyväksyy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.
Nyt saatavilla myös suosittu klarna-osamaksu, jolla voit pilkkoa hinnan haluamiisi eriin. Klarnan voi valita maksutavaksi kaikkiin valokuvauksiin kuten esimerkiksi eri studiokuvauksiin ja hääkuvauksiin. Lisää Klarnan sivilta. Klarna-maksutavasta veloitetaan 5-10 euron suuruinen maksutapalisä. Kysy lisää Yrittäjältä! 
Voit maksaa ostoksesi myös Kuvarte-laskulla. Laskun eräpäivä on 14 vrk kuvauksesta ja lopputuotteet luovutetaan asiakkaalle laskun maksun jälkeen. Kuvarte-laskusta veloitetaan 5 euron suuruinen laskutuslisä.
Nyt saatavilla Klarna-osamaksut!
Facebook- ja Instagram arvonnat
Arvonnat ovat rantautuneet Kuvarten SoMe-alustoille! Arvonnoissa huomioitavaa:
Facebook ja Instagram eivät ole osallisina näillä SoMe-alustoilla olevissa arvonnoissa. Palkintojen arvo ilmoitetaan arvonta-päivityksessä, arvontapalkintoon eivät sisälly lisäpalvelut: Esimerkiksi jos haluat valita kuvien toimitustavaksi muistitikun nettigallerian sisään, veloitetaan tästä lisäpalveluhinnaston mukainen maksu. Myös sisarus- tai perhelisät eivät kuulu palkintoon, nämä kuitenkin voit halutessasi ilmanmuuta sisällyttää kuvaukseen lisähinnaston mukaisesti. Arvontapalkintoja ei voida lähettää postitse.
 Kuvarte:lla kuvat kuuluvat kuvauksen hintaan, eikä kuvista makseta erikseen. Arvonnan palkinto käsittää siis kuvauksen sekä valmiit kuvatiedostot ellei toisin mainita. 
Studiokuvausarvonnoissa kuvaus suoritetaan Valokuvaamolla osoitteessa Vierteentie 10, Mäyry. Kuvausajankohdasta sovitaan tarkemmin voittajan kanssa. Mikäli palkinnon voittaja ei vastaa voittoviestiin 7 päivän kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. 
Huomioithan, että lunastamalla palkinnon annat Kuvarte:lle luvan käyttää kaikkia valmiita kuvatiedostoja kaupalliseen tarkoitukseen niin markkinoinnissa kuin muussa tarkoituksessa somessa, nettisivuilla, myymälässä ja muissa markkinointipaikoissa. 
Lahjakorttiarvonnoissa Kuvarten omien lahjakorttien voimassaoloaika on arvontapäivästä lukien 6kk.
Onnea arvontoihin! 

Valokuvauspalvelut Kuvarte on entinen Kuva-Artesaani Iida-Linnea Jokela! 
Tervetuloa tutustumaan!
Palvelujen laajentuessa uudistunut Kuvarte avaa valokuvaamon/myymälän Mäyryyn kuluvan kevään aikana. Avajaisista ilmoitetaan myöhempänä ajankohtana, seuraathan somessakin!
Avattuaan myymälä tarjoaa niin passikuvaukset (passiin, ajokorttiin, viisumeihin, oleskelulupiin...) kuin kehystykset, elektroniikan pintapuhdistukset sekä varmuuskopioinnit. Passikuvat ilman ajanvarausta aukioloaikoina.
Kuvarte tarjoaa valokuvauspalveluja liikkuvasti ja kattavasti esimerkiksi erilaisissa henkiöluvauksissa sekä dokumentaarisissa kuvauksissa erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Kuvarte tarjoaa kattavasti valokuvauksia ja palveluita myös yrityksille ja yhteisöille!
Valokuvauksen hehkua lähellä ja liikkeellä yli 10 vuoden kokemuksella! 
PASSIKUVAOHJEET
Passiin ja henkilökorttiin tarvittavan passikuvan/kuvatunnuksen on oltava enintään 6 kuukautta vanha, edellisen passin tai henkilökortin kuva ei siis välttämättä käy. Kuvatunnus ei ole kertakäyttöinen, mikäli haet esimerkiksi passin lisäksi henkilökorttia, voit käyttää samaa kuvatunnusta uudelleen 6 kuukauden sisällä. Kuvatunnuksen saatte valokuvaamosta kuvan ottamisen jälkeen.
Passikuva on hyvä käydä ottamassa valokuvaamossa jo ennen hakemuksen tekemistä, hakemusta ei saa lähetettyä eteenpäin ilman passikuvaa. Virkailija tarkastaa passikuvan, kun hakemus on lähetetty eteenpäin. 
Passikuva voidaan ottaa valokuvaajan toimesta myös asiakkaan kotona tai esimerkiksi sairaalassa/palvelutalossa mm. liikuntarajoitteiden vuoksi.
Passikuvan tarvitsee myös esimerkiksi oleskelulupaan, aselupaan sekä vartija- järjestyksenvalvojakorttiin. 
Passikuva lähetetään poliisille sähköisesti valokuvaajan toimesta, saat passikuvan lähetyksestä kuvatunnuksen tekstiviestillä/sähköpostilla tai halutessasi paperilla. Kuvatunnus syötetään poliisin sähköiseen hakemukseen tai viedään poliisiasemalle kun hakemus täytetään. Kuvatunnus on toimiva 6kk ajan. Lähin poliisin lupapiste: Alavus / Virrat / Seinäjoki / Alajärvi / Lapua
Kuvatunnuksen saatuasi, passikuva on käytettävissä poliisilla heti eli voit tehdä sähköisen hakemuksen poliisille halutessasi samantien tai mennä kuvaamolta suoraa poliisiasemalle. Muista tehdä hakemus 6 kk kuluessa kuvatunnuksen saannista.
Passikuva otetaan poliisin ohjeistuksen mukaan ilman silmälaseja, silmälasit voivat muuttaa silmän kokoa sekä peittää kasvonpiirteitä. Myös ajokorttikuva otetaan ilman silmälaseja vaikka ajokortissa lukisi, että silmälaseja on käytettävä ajaessa.
Uudehkon lakimuutoksen myötä ajokortti ei ole enää poliisin myöntämä, poliisi valvoo ajokortin käyttöä mutta ei myöntämistä, tästä syystä ajokortti ei toimi virallisena henkilöllisyystodistuksena. Toisin kuin passikuva, ajokorttikuva on toimitettava paperisena Ajovarman/Traficom:in toimipisteeseen ajokortin haku- tai uusimistilanteessa. Kuvarten paperisessa passikuvassa kuvia tulee neljä, ajokorttihakemukseen tarvitset näistä kuvista kaksi. Paperista passikuvaa tarvitset myös esimerkiksi ammattiautoilijan digipiirturikorttiin. Lähin Ajovarman/Traficomin toimipiste: Alavus A-katsastus / Seinäjoki-Nurmo Ajovarma / Alajärvi Ajovarma / Lapua Ajovarma / Virrat Ajovarma
Mikäli Kuvarte:n ottama kuva jostain syystä virkailijan puolesta hylättäisiin, voit tulla otattamaan uuden passikuvan veloituksetta myymälään. Joskus täydellinenkin kuva voidaan hylätä robotiikan vuoksi, esimerkiksi hyvin vaalea tukka, tumma otsatukka tai paksu parta voivat saada poliisin kuvajärjestelmän robotiikan hylkäämään kuvan esimerkiksi valotuksen vuoksi, vaikkei siinä olisi mitään vikaa. Virkailijan kuuluisi vielä katsoa kuva ja huomata, ettei kuvassa ole puutteita. Tällaisissa harvinaisissa tapauksissa sama kuva voidaan lähettää uudelleen virkailijan arvioitavaksi valokuvaajan toimesta.
YLÖS