PYSYVÄSTI ALENNETUT PASSIKUVAHINNAT
- Eläkeläisille
- Vammais- ja/tai invakortin haltijalle (kuten esimerkiksi EU:n vammaiskortti, näkövammaiskortti…) sekä mukana olevalle tukihenkilölle/saattajalle
- Ystäväkortin haltijalle sekä mukana olevalle tukihenkilölle/saattajalle

Alennettu hinta passikuville on 13 euroa / sähköinen passikuva (norm. 20 euroa). Alennettu hinta Valokuvaamolla (Vierteentie 10, Mäyry) otetuista passikuvista.
Myymälään on mahdollista tulla myös rollaattorin ja pyörätuolin kanssa, huomioittehan, että pyörätuolille/rollaattorille tarkoitettu ramppi terassissa on jyrkempi (11%) kuin suositus (5%). Myymälän ovet ovat 90cm leveitä ulko-ovia.
STUDIOKUVAUSTEN TARJOUS
Lokakuulla toteutettavat studiokuvaukset -15 %! Varaa aikasi studiokuvauksiin nyt! 
Studiossa eivät syksyinen viima tai sade pääse yllättämään.
MAKSUTAVAT
Valokuvaamolla sekä liikkuvilla kuvauksilla voit maksaa kuvauksen tai tilauksesi aina lisäkuluitta kortilla tai käteisellä. Maksupääte hyväksyy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.
Nyt saatavilla myös suosittu klarna-osamaksu, jolla voit pilkkoa hinnan haluamiisi eriin. Klarnan voi valita maksutavaksi kaikkiin valokuvauksiin kuten esimerkiksi eri studiokuvauksiin ja hääkuvauksiin. Lisää Klarnan sivilta. Klarna-maksutavasta veloitetaan 5-10 euron suuruinen maksutapalisä. Kysy lisää Yrittäjältä! 
Voit maksaa ostoksesi myös Kuvarte-laskulla. Laskun eräpäivä on 14 vrk kuvauksesta ja lopputuotteet luovutetaan asiakkaalle laskun maksun jälkeen. Kuvarte-laskusta veloitetaan 5 euron suuruinen laskutuslisä.
Nyt saatavilla Klarna-osamaksut!
Yrittäjä lomailee Juhannuksen jälkeen!
Valokuvaamo suljettu 24.6.-3.7.2022
Yhteyden saatte aina puhelimitse ja sähköpostilla myös lomalla! Ihanaa kesää!
Facebook- ja Instagram arvonnat
Arvonnat ovat rantautuneet Kuvarten SoMe-alustoille! Arvonnoissa huomioitavaa:
Facebook ja Instagram eivät ole osallisina näillä SoMe-alustoilla olevissa arvonnoissa. Palkintojen arvo ilmoitetaan arvonta-päivityksessä, arvontapalkintoon eivät sisälly lisäpalvelut: Esimerkiksi jos haluat valita kuvien toimitustavaksi muistitikun nettigallerian sisään, veloitetaan tästä lisäpalveluhinnaston mukainen maksu. Myös sisarus- tai perhelisät eivät kuulu palkintoon, nämä kuitenkin voit halutessasi ilmanmuuta sisällyttää kuvaukseen lisähinnaston mukaisesti.
 Kuvarte:lla kuvat kuuluvat kuvauksen hintaan, eikä kuvista makseta erikseen. Arvonnan palkinto käsittää siis kuvauksen sekä valmiit kuvatiedostot ellei toisin mainita. 
Studiokuvausarvonnoissa kuvaus suoritetaan Valokuvaamolla osoitteessa Vierteentie 10, Mäyry. Kuvausajankohdasta sovitaan tarkemmin voittajan kanssa. Mikäli palkinnon voittaja ei vastaa voittoviestiin 7 päivän kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen. 
Huomioithan, että lunastamalla palkinnon annat Kuvarte:lle luvan käyttää kaikkia valmiita kuvatiedostoja kaupalliseen tarkoitukseen niin markkinoinnissa kuin muussa tarkoituksessa somessa, nettisivuilla, myymälässä ja muissa markkinointipaikoissa. 
Onnea arvontoihin! 
1.6.2022
Kesä on täällä ja kuvaamo odottaa kylttejä pihaansa! Parin viikon kuluttua kuvaamolla tulee kokonainen kuukausi toimintaa takana, kiitos kaikille asiakkaille! 
Kesälle varattavissa vielä hyvin aikoja kaikkiin kuvauksiin niin studiossa, miljöössä kuin juhlissakin!
Passikuvat ovat läpi vuoden tarpeelliset, myös kesä-aikaan. Otetaan kerralla passikuvat, jolla saatte näköisenne passin, henkilökortin tai muun tarvittavan todistuksen. Passikuvat lähtevät sähköisenä kauttani suoraa poliisille ja saat heti mukaasi kuvakoodin, joka liitetään passikuvahakemukseen.
ALAVUDEN POLIISIASEMALLA ON POIKKEUKSIA AUKIOLOAJOISSA KESÄ-AIKAAN, tarkistathan ajankohtaiset aukiolot osoitteesta www.poliisi.fi
(Huomaatko kuvasta, mikä passikuva on oikein? Passikuvassa on tarkat ohjeistukset mm. asentoihin, ilmeisiin - ei hätää, kuvaaja ohjaa sinua kuvaustilanteessa ja passikuva on nopeasti otettu!)
18.5.2022
Ensimmäinen viikko myymälällä on lähtenyt hienosti käyntiin! Valitettavasti kyltit myymälälle ja tienhaaraan ovat tulossa vasta kesän aikana. Navigaattori kuitenkin ohjaa paikalle hyvin. 
Ohjeet myymälälle (lähtöpaikkana Neste Kuortane): 
Lähde ajamaan kohti Seinäjokea (Mäyryn "keskustaa") n.500m / vasemmalla näet TT-huollon ja pinkin GT-kyltin, käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle kohti Kuortane Golf-Kuharanta ja aja vajaa 100m / Vierteentie 10 on toinen talo vasemmalla.
Myymälä on iso pohjalaistalotyyppinen punainen puutalo, pihassa on autoille pieni parkkipaikka heti myymälän terassin vieressä. Talon päädyssä myymälän terassi ja ovi.
Vaikka remontti on viimeistelyä vaille valmis, pääsee meille ihan pian myös helpommin rollaattorilla ja pyörätuolilla sisään ramppia pitkin. 
VALOKUVAAMO / MYYMÄLÄ ON AVANNUT!
Maanantai - Keskiviikko 9.30 - 16.30
Muulloin aina joustavasti ajanvarauksella, myös iltaisin ja viikonloppuisin! Soita 0458055477!
Valokuvaamolta löydät kattavat valokuva- ja valokuvauspalvelut kuten
PASSIKUVAUKSET
VALOKUVA- JA VALOKUVAUSPALVELUT
KUVASTA-KUVA PALVELUT
VARMUUSKOPIOINTI- JA PUHDISTUSPALVELUITA
KEHYKSIÄ JA KEHYSTYSPALVELUT 
STUDIOKUVAUKSET
TUOTTEITA JA PALJON MUUTA!
Seuraa somessa (Valokuvauspalvelut Kuvarte) ja kurkkaa avajaistarjoukset!
(alla olevat kuvat otettu puhelimella)
KUVAAMO / MYYMÄLÄ AVAA OVENSA MAANANTAINA 16.5.2022!
Tervetuloa tutustumaan!

maanantai - keskiviikko 9.30 - 16.30
muulloin aina joustavasti ajanvarauksella!

kuvaamolta löydät passikuvauksen, kehystyspalvelut, kehystuotteet, 
valokuvatuotteet, studion ja paljon muuta! Kattavat palvelut myös yrityksille ja kunnille!

Valokuvauspalvelut Kuvarte on entinen Kuva-Artesaani Iida-Linnea Jokela! 
Tervetuloa tutustumaan!
Palvelujen laajentuessa uudistunut Kuvarte avaa valokuvaamon/myymälän Mäyryyn kuluvan kevään aikana. Avajaisista ilmoitetaan myöhempänä ajankohtana, seuraathan somessakin!
Avattuaan myymälä tarjoaa niin passikuvaukset (passiin, ajokorttiin, viisumeihin, oleskelulupiin...) kuin kehystykset, elektroniikan pintapuhdistukset sekä varmuuskopioinnit. Passikuvat ilman ajanvarausta aukioloaikoina.
Kuvarte tarjoaa valokuvauspalveluja liikkuvasti ja kattavasti esimerkiksi erilaisissa henkiöluvauksissa sekä dokumentaarisissa kuvauksissa erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Kuvarte tarjoaa kattavasti valokuvauksia ja palveluita myös yrityksille ja yhteisöille!
Valokuvauksen hehkua lähellä ja liikkeellä yli 10 vuoden kokemuksella! 
PASSIKUVAOHJEET
Passiin ja henkilökorttiin tarvittavan passikuvan/kuvatunnuksen on oltava enintään 6 kuukautta vanha, edellisen passin tai henkilökortin kuva ei siis välttämättä käy. Kuvatunnus ei ole kertakäyttöinen, mikäli haet esimerkiksi passin lisäksi henkilökorttia, voit käyttää samaa kuvatunnusta uudelleen 6 kuukauden sisällä. Kuvatunnuksen saatte valokuvaamosta kuvan ottamisen jälkeen.
Passikuva on hyvä käydä ottamassa valokuvaamossa jo ennen hakemuksen tekemistä, hakemusta ei saa lähetettyä eteenpäin ilman passikuvaa. Virkailija tarkastaa passikuvan, kun hakemus on lähetetty eteenpäin. 
Passikuva voidaan ottaa valokuvaajan toimesta myös asiakkaan kotona tai esimerkiksi sairaalassa/palvelutalossa mm. liikuntarajoitteiden vuoksi.
Passikuvan tarvitsee myös esimerkiksi oleskelulupaan, aselupaan sekä vartija- järjestyksenvalvojakorttiin. 
Passikuva lähetetään poliisille sähköisesti valokuvaajan toimesta, saat passikuvan lähetyksestä kuvatunnuksen tekstiviestillä/sähköpostilla tai halutessasi paperilla. Kuvatunnus syötetään poliisin sähköiseen hakemukseen tai viedään poliisiasemalle kun hakemus täytetään. Kuvatunnus on toimiva 6kk ajan. Lähin poliisin lupapiste: Alavus / Virrat / Seinäjoki / Alajärvi / Lapua
Kuvatunnuksen saatuasi, passikuva on käytettävissä poliisilla heti eli voit tehdä sähköisen hakemuksen poliisille halutessasi samantien tai mennä kuvaamolta suoraa poliisiasemalle. Muista tehdä hakemus 6 kk kuluessa kuvatunnuksen saannista.
Passikuva otetaan poliisin ohjeistuksen mukaan ilman silmälaseja, silmälasit voivat muuttaa silmän kokoa sekä peittää kasvonpiirteitä. Myös ajokorttikuva otetaan ilman silmälaseja vaikka ajokortissa lukisi, että silmälaseja on käytettävä ajaessa.
Uudehkon lakimuutoksen myötä ajokortti ei ole enää poliisin myöntämä, poliisi valvoo ajokortin käyttöä mutta ei myöntämistä, tästä syystä ajokortti ei toimi virallisena henkilöllisyystodistuksena. Toisin kuin passikuva, ajokorttikuva on toimitettava paperisena Ajovarman/Traficom:in toimipisteeseen ajokortin haku- tai uusimistilanteessa. Kuvarten paperisessa passikuvassa kuvia tulee neljä, ajokorttihakemukseen tarvitset näistä kuvista kaksi. Paperista passikuvaa tarvitset myös esimerkiksi ammattiautoilijan digipiirturikorttiin. Lähin Ajovarman/Traficomin toimipiste: Alavus A-katsastus / Seinäjoki-Nurmo Ajovarma / Alajärvi Ajovarma / Lapua Ajovarma / Virrat Ajovarma
Mikäli Kuvarte:n ottama kuva jostain syystä virkailijan puolesta hylättäisiin, voit tulla otattamaan uuden passikuvan veloituksetta myymälään. Joskus täydellinenkin kuva voidaan hylätä robotiikan vuoksi, esimerkiksi hyvin vaalea tukka, tumma otsatukka tai paksu parta voivat saada poliisin kuvajärjestelmän robotiikan hylkäämään kuvan esimerkiksi valotuksen vuoksi, vaikkei siinä olisi mitään vikaa. Virkailijan kuuluisi vielä katsoa kuva ja huomata, ettei kuvassa ole puutteita. Tällaisissa harvinaisissa tapauksissa sama kuva voidaan lähettää uudelleen virkailijan arvioitavaksi valokuvaajan toimesta.
YLÖS